به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    مقدار ارث
    پس از فوت میت، اموال او به نسبت و با سهم معین بین ورثه تقسیم می شود، طبیعتاً هر چه رابطه نزدیکتر باشد مقدار ارث بیشتر می شود و وجود اقارب نزدیکتر باعث محرومیت اقارب دورتر از ارث می شود. به عبارت دیگر علیرغم حضور اقوام نزدیکتر. مانند فرزندان (دختر و پسر) و پدر و مادر برای متوفی خواهر و برادر، عمو، عمه، عمو و عمه ارث نمی برند. وراث طبقه اول مانند پدر، مادر و فرزندان یکدیگر را از ارث محروم نمی کنند، فقط حضور هر یک را از یکدیگر محروم نمی کنند. باعث می شود دیگران کمتر ارث ببرند. برای اطلاع از سهم الارث اولاد، پسر، دختر، پدر، مادر و همسر که رایج ترین انواع وراث هستند، مطالعه ادامه این مقاله توصیه می شود. برای مجبور کردن دیگران باید راه های مختلفی را بدانید. شرکا و ورثه توافق می کنند که ترکه را تقسیم کنند، مانند خلع ید مشترک، درخواست جدایی، درخواست حکم فروش و درخواست تقسیم ارث.
    سهم طبقات مختلف وراث از ارث:
    سه دسته از افراد وجود دارند که از طریق نسب ارث می برند:
    1) والدین، فرزندان و فرزندان فرزندان

    2) اجداد، برادران و خواهران و اولاد آنها

    3) عموها و عمه ها و عمه ها و عمه ها و فرزندانشان

    سهم الارث اشخاص فوق طبق مواد قانونی و اصول قانونی به ترتیب ذیل تعیین خواهد شد. لازم به ذکر است سهم الارث افراد از قوانین الزامی است و با توافق افراد قابل تغییر نیست.

     

    سهم الارث والدین:
    اگر فرزندی از هر درجه ای برای متوفی وجود نداشته باشد، به هر یک از پدر و مادر تمام ارث تعلق می گیرد و اگر هر دو پدر و مادر متوفی در قید حیات باشند، یک سوم به مادر و دو سوم به پدر تعلق می گیرد. مادر حاجبانی دارای شرایط زیر است که یک ششم ترکه متعلق به او و مابقی متعلق به پدر است:

    در صورتی که برای میت چند برادر یا خواهر وجود داشته باشد در این صورت مادر میت از گرفتن بیش از یک ششم منع می شود مشروط بر اینکه:

    اول: حداقل دو برادر یا یک برادر با دو خواهر یا چهار خواهر.

    دوم: پدرشان زنده باد.

    ثالثاً: از ارث منع نشوند مگر به سبب قتل.

    چهارم: ابوینی یا ابی تنها باشد.

    تبصره: در صورت داشتن فرزند، فرض هر یک از والدین به یک ششم کاهش می یابد.

     

    سهم الارث فرزندان:
    اگر متوفی پدر و مادر نداشته باشد و یک یا چند فرزند داشته باشد، ترکه به شرح زیر تقسیم می شود:

    1- اگر یک فرزند باشد اعم از پسر یا دختر، ترکه بین آنها بالسویه تقسیم می شود.

    2- اگر تعداد فرزندان زیاد باشد و تعدادی پسر و برخی دختر باشند، پسر دو برابر دختر ارث می برد.
    سهم الارث اولاد:
    اگر متوفی اولاد مستقیم نداشته باشد، اولاد اولاد او جانشین بوده و از وراث طبقه اول محسوب می‌شوند و با هر یک از پدر و مادری که در قید حیات هستند ارث می‌برند. ارث بین فرزندان بر اساس نسل تقسیم می شود. یعنی هر نسلی سهم کسی را می گیرد که به دست او می میرد. بنابراین فرزندان پسر دو برابر کودکان دختر دریافت می کنند.

    در تقسیم بندی بین افراد هم نسل، پسر دو برابر دختر می گیرد.

    سهم ارث خواهر و برادر ابونی (متولد از یک والدین) و خواهر و برادر امی (متولد از یک مادر مشترک، اما پدران آنها متفاوت است).

    اگر ورثه میت چند برادر ابوین یا برادر ابوین یا خواهر ابوین یا خواهر ابوین باشند ترکه بین آنها بالسویه تقسیم می شود.

    اگر ورثه میت چند برادر و خواهر ابی یا چند برادر و خواهر ابی باشند سهم ذکور دو برابر زن خواهد بود.

    اگر ورثه متوفی چند برادر یا چند برادر و خواهر باشند ترکه به طور مساوی بین آنها تقسیم می شود.

    اگر خواهر و برادر ابوینی و خواهر و برادر امی با هم باشند به شرح زیر تقسیم می شود:

    1- اگر برادر یا خواهر امی یکی باشد; او یک ششم ملک را می گیرد و بقیه متعلق به ابوینی یا خواهر و برادر ابی است.

    2- اگر امی تعداد زیادی برادر یا خواهر دارد. ثلث اموال مال آنهاست و بین خود تقسیم می کنند و بقیه متعلق به ابوینی یا خواهر و برادر ابی است.
    سهم الارث اجداد:
    اگر ورثه از اجداد یا اولاد باشند، ترکه به شرح زیر تقسیم می شود:

    1- اگر جد یا مادربزرگ تنها باشد اعم از ابی یا امی تمام ارث متعلق به اوست.

    2- اگر اجداد و اجداد زیاد باشند، اگر ابی باشند، نر دو برابر ماده می گیرد و اگر همه امی باشند بین آنها به طور مساوی تقسیم می شود.

    3- اگر جد ابی و جد امی با هم باشند ثلث ارث به جد امی می رسد و در صورت تعدد اجداد امی آن ثلث می شود.
    به طور مساوی بین آنها تقسیم می شود و دو سوم دیگر به جد ابی می رسد. و در صورت ضرب، سهم مرد از آن دو ثلث دو برابر سهم زن خواهد بود.

    4- اگر متوفی اجداد و برادر و خواهر داشته باشد دو ثلث ترکه به وراثی که از طرف پدر با هم نسب دارند می رسد و در تقسیم آن سهم مرد دو برابر زن خواهد بود. یک سوم به ورثه مادری می رسد. آنها با هم مرتبط هستند و بین خودشان تقسیم می شوند. اما اگر خویشاوند مادر فقط برادر یا خواهر امی باشد; فقط یک ششم اموال به او تعلق می گیرد.


    سهم الارث خواهر و برادر:
    اگر میت نه برادر و نه خواهر داشته باشد، فرزندان برادر و خواهر جانشین آنها می‌شوند و نزد اجدادشان ارث می‌برند. در این صورت ارث بر اساس نسل خواهر و برادر تقسیم می شود. یعنی هر نسلی سهم کسی را می گیرد که به واسطه او می میرد. بنابراین فرزندان برادران و خواهران ابی سهم خواهر و برادر ابی را می گیرند و فرزندان خواهر و برادر امی سهم خواهر و برادر امی را می گیرند.

    مبینا قره گوزلو
    يکشنبه 29 / 8 - 9:16 PM
    بازدید : 152
    برچسب‌ها :

     

    در فرآیند وصول مطالبات و احقاق حقوق قانونی، عملیات اجرایی و اجرایی دو مصداق مهم دارد. یکی اجرائیه صادره از طرف اجرای احکام در خصوص اسناد تکلیفی و دیگری اجرائیه اجرای احکام دادگستری. روش های متفاوت و نسبتاً پیچیده ای برای توقف و لغو فرآیند اجرا وجود دارد که سعی شده در این مختصر به آنها اشاره شود. مقصود از ابطال اجرائیه، ابطال و بی اثر شدن دستور مرجع ذیصلاح مبنی بر شروع عملیات اجرایی است و منظور از ابطال عملیات اجرایی، ابطال و ابطال و اعاده به حالت قبل اقدامات انجام شده در قالب اجرای یک سند معتبر مثلاً در مورد چک یا مهریه یا سند رهنی که یکی از اسناد لازم الاجرا است، ابتدا توسط مجریه صادر می شود و پس از آن با معرفی طلبکار و ذینفع سند، اموال ذی ربط صادر می شود. بدهکار و مدیون توقیف می شود یا این شخص ممنوع الخروج است. همچنین ممکن است در صورت وجود دلایل دلیل قانونی برای توقف موقت عملیات اجرایی در قالب دستور موقت تا رسیدگی به ادعای اصلی بدهکار وجود داشته باشد. در خصوص احکام صادره از محاکم، امکان ابطال عملیات اجرایی یا توقف عملیات اجرایی و یا ابطال عملیات اجرایی در حالت عادی وجود ندارد، اما تأسیسی تحت عنوان اعتراض وجود دارد. شخص ثالث اجرایی می تواند در صورت وجود شرایط، مدعی را ارجاع دهد همچنین فرض بر این است که برای محکوم علیه امکان تجدیدنظر یا اعاده دادرسی وجود دارد و حکم اجرا شده است که در این صورت لغو عملیات اجرایی و اعاده به بدون نیاز به درخواست ابطال اجرائیه می توان وضعیت قبلی را از مرجع ذیصلاح درخواست کرد.نکات مهم در مورد ابطال اجرایی1- دعوای ابطال اجرائیه معین موردی است که اجرائیه از طرف دایره اجرای ثبت و در مورد اسناد و مدارک الزامی صادر شده باشد و در مورد اجرائیه صادره از اجرای دستورات قضایی دعوی شود. برای ابطال قابل طرح نیست.

    ۲- پس از صدور اجرائیه، اجرائیه جز از طرق قانونی شکایت از قبیل تجدیدنظرخواهی، تجدیدنظرخواهی، تجدیدنظرخواهی، اعتراض ثالث و اعاده دادرسی و همانطور که در مورد اجرائیه های صادره از سوی قوه قضائیه گفته شد، قابل توقف یا لغو نمی باشد. ، دعوای بطلان سابقه و موضوعیت ندارد.
    3- جهت اطلاع از راه های شکایت از تصمیم و روش های توقف اجرای احکام صادره از سوی قوه قضائیه به مطلبی با همین عنوان در سایت ما مراجعه نمایید.
    4- به نظر می رسد در مورد ابطال اجرائیه هم متقاضی اجرا و هم دایره اجرای ثبت باید به عنوان متهم در نظر گرفته شوند، اما دیده شده است که برخی قضات به دلیل برتری، شمول اجرای ثبت را ضروری می دانند. و اعتبار احکام دادگاه های متهم. آنها نمی دانند و برای آن مرجع دفاعی نمی اندیشند.
    5- به نظر می رسد دعوای ابطال اجرائیه یک دعوی مالی بوده و مستلزم پرداخت 5/3 درصد اموال قوه مجریه به عنوان حق الزحمه است، اما فرض غیرمالی در این گونه دعاوی نیز مورد تجربه نگارنده قرار گرفته است. .
    6- در نتیجه ابطال اجرائیه کلیه اقدامات متقاضی و مدعی اعم از توقیف ملک و ممنوعیت خروج بدهکار لغو و به حالت قبل باز می گردد.
    7- دعوای ابطال ثبت اجرائیه دعوی بسیار پیچیده ای است و دیده شده است که وکلا و قضات حتی اطلاعات کافی در این باره ندارند و برنامه ریزی و مدیریت این دعوا نیازمند تجربه و تخصص است. بنابراین قبل از هر اقدامی اکیدا به وکیل توصیه می شود. به کارشناس دعاوی مالی و ملکی به ویژه دعاوی مربوط به مراحل ثبت و راه های ابطال آن مراجعه کنید.
    منظور از دعوای ابطال اجرایی چیست؟منظور از دعوای ابطال اجرائیه عبارت است از درخواست ابطال اجرائیه های صادره از موسسات یا نهادهای غیرقضایی که ریاست تصمیمات آنها بر عهده قاضی و شخصی که مبنای قضایی ندارد، مانند اجرائیه های صادره از اداره ثبت احوالدعوای ابطال اجراییه یا تعلیق اجرائیه در کدام دادگاه رسیدگی می شود؟به طور کلی کلیه دعاوی راجع به ابطال اجرایی و ابطال عملیات اجرایی در دادگاه محل اقامت خوانده رسیدگی می شود.

    مبینا قره گوزلو
    جمعه 20 / 8 - 3:27 PM
    بازدید : 174
    برچسب‌ها :

    قذف عمل زنا یا زنا به دیگری است و شباهت زیادی به توهین یا تهمت دارد، ولی شارع به دلیل تأثیری که در حیثیت و آبروی فرد می گذارد، آن را جرم خاصی با آثار و احکام و مجازات خاصی دانسته است. هدف گادف) و اطرافیان آن شخص. است. این جرم یکی از جرایم شدید است به این معنا که مجازات آن در شرع معین شده است.
    تعریف، مجازات و احکام غذف
    قذف یعنی نسبت دادن زنا یا زنا به دیگری هر چند مرده باشد.
    قذف باید صریح و بدون ابهام باشد، منسوب به معنای کلمه آگاه است و قصد انتساب دارد، هر چند مقصود یا مخاطب در زمان قذف از مفاد آن آگاه نباشد.
    هر گاه به فرزند حلال خود بگوید تو فرزند من نیستی یا به فرزند حلال دیگری بگوید تو فرزند پدرت نیستی، توهین به مادرش محسوب می شود.
    اگر شباهتی بین آنها وجود داشته باشد که معلوم شود قصد زنا نبوده، حد ثابت نمی شود.
    هر گاه کسی به دیگری بگوید با فلان زن یا فلان مرد زنا کرده ای، فقط نسبت به مخاطب کفر محسوب می شود.
    حد غذف هشتاد ضربه شلاق است.
    انزال در صورتی جایز است که انزال کننده بالغ، عاقل، مسلمان، مصمم و تظاهر به زنا یا زنا نکرده باشد.
    شخصی که به قصد نسبت دادن زنا یا زنا به دیگری از الفاظی غیر از زنا یا زنا استفاده می کند که صراحتاً به افرادی مانند زن، پدر، مادر، خواهر یا برادر مخاطب اشاره دارد تا زنا کننده. یا لواط را به او نسبت داده باشد به حد کفر محکوم می شود و اگر مخاطب به دلیل این انتساب آزرده شود به مجازات کفر محکوم می شود.
    اگر کسی به دیگری زنای محصنه یا فسق کند، مانند زنا یا منحرف، به سی و یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق از درجه شش محکوم می شود.
    - نسبت دادن زنا یا فسق به کسی که به خاطر همان زنا یا فسق، قبل از توبه به اعدام محکوم شده است، مجازات ندارد.
    وسعت گاف حق الناس است و تعقیب و اجرای مجازات منوط به مطالبه غافل است. در صورت صدور مجازات در هر مرحله حسب مورد، رسیدگی و اجرای مجازات متوقف می شود.
    کسی که به چند نفر جداگانه تهمت بزند، چه همه با هم شکایت کنند و چه جداگانه، در برابر تهمت هر یک حد مستقلی بر او وارد می شود.
    کسی که با یک کلمه به چند نفر تهمت بزند، هر یک از تهمت‌دیدگان می‌تواند جداگانه شکایت کند و در صورت صدور حکم محکومیت، اجرای آن را مطالبه کند. اگر قربانیان در یک مکان شکایت کنند، بیش از یک محدودیت اعمال نخواهد شد.
    کسی که قبل از حد، به یک یا چند دلیل، یک یا چند بار دیگری را رعایت کند، فقط یک مرتبه محکوم می شود، ولی اگر بعد از حد، تکرار کند، حد نیز تکرار می شود و اگر می گوید آنچه من گفتم درست است، بود به 31 تا 74 ضربه شلاق درجه شش محکوم شد.
    پدر یا پدربزرگی که فرزند یا نوه خود را بدنام کند به 31 تا 74 ضربه شلاق درجه شش محکوم می شود.
    در صورتی که حد قذف اجرا نشده و قذف نگذشته باشد به تمام وراث به جز زوجه منتقل می شود و هر یک از وراث می توانند پیگیری و اجرای آن را مطالبه کنند هر چند بقیه گذشته باشند.

    مواردی که در آن حد انزال کاهش می یابد:
    الف- زمانی که معترض معترض را تأیید کند.

    ب- هرگاه آنچه منسوب به متهم است با شهادت یا علم قاضی ثابت شود.

    ص ـ هنگامی که مقدوف و در صورت فوت او ورثه او از دنیا می روند.

    ت- هرگاه مرد قبل از ازدواج یا در حین عقد، زن خود را به زنا لعن کند.

    د- هرگاه دو نفر بر روی هم انزال کنند، خواه انزال آنها یکی باشد یا متفاوت

    مبینا قره گوزلو
    سه شنبه 10 / 8 - 1:25 PM
    بازدید : 137
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 226
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه